Volvo XC60, un fotograf talentat

,

Volvo XC60 (1) Volvo XC60 te fotografiază pe stradă. O mașină care face fotografii? Noul Volvo XC60 a realizat chiar un album care a cucerit aplauze și laude. Fotografiile au fost realizate cu camera de siguranță de la bordul noului XC60.

Volvo’s new XC60 becomes camera in the hands of Pulitzer Prize-winning photographer

Colecția conține 30 de fotografii care ilustrează, într-o perspectivă nouă, viața de pe străzile din orașul Copenhaga. A fost vorba de o colaborare între doi câștigători adevărați: Volvo Cars și Barbara Davidson. Să o luăm pe rând. Volvo este producătorul care ocupă primul loc la capitolul siguranță auto.

Volvo XC60 (11)Barbara este un fotograf și un artist recunoscut, câștigătoare a premiului Pulitzer și deținătoare a premiului Emmy. Una dintre fotografiile care i-au adus acest succes a fost realizată într-un spital și o înfățișează pe Erica Miranda, o tânără care a fost prinsă în mijlocul unei confruntări dintre două găști rivale. Erica juca baschet și a fost împușcată de trei ori în spate.

Volvo XC60 (10)

Colecția realizată de Barbara cu camera de la Volvo XC60 a fost expusă într-o galerie din Londra și va fi prezentată în mai multe țări. „Prin acest proiect conectăm arta și siguranța oamenilor pentru a pune în valoare beneficiile acestei tehnologii” a spus celebrul artist.

Volvo XC60 (4)Barbara Davidson a povestit că are o legătură specială cu marca Volvo. La 12 ani a suferit un accident din care a scăpat nevătămată, deși mașina s-a răsturnat de mai multe ori. „Mi-au că este o minune că am scăpat cu viață și mi-au povestit că am avut noroc pentru că mă aflam într-o mașină sigură. Mașina era… un Volvo” a povestit Barbara.

 

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sase × = 30