Volkswagen Atlas, noul SUV cu șapte locuri

,

Atlas. Volkswagen Atlas. Aceasta este noul SUV al celor de Volkswagen, destinat special pieței din Statele Unite ale Americii.

Volkswagen Atlas (4)Volkswagen Atlas este cel mai mare SUV dezvoltat de producătorul german pentru clienții americani: are o lungime de 5037 de milimetri cu 200 mai mult decât modelul Touareg. Atlas este o mașină de familie și are șapte locuri. Inginerii de la Volkswagen susțin că au găsit o soluție ingenioasă pentru rabatarea celui de-al treilea rând de scaune, iar pe al doilea rând se află un scaun pentru un copil. Toate aceste idei vor ajuta la obținerea unui spațiu mai mare pentru depozitarea bagajelor. „Va fi un Volkswagen SUV de succes. O să îmbunătățeasca relația producătorului cu clientul american” au spus jurnaliștii de peste Ocean când l-au văzut pe Atlas.

Volkswagen Atlas (3)

Modelul va fi disponibil în două motorizări pe benzină: de 241 de CP și 283 CP. Volkswagen Atlas are un frate în China. Numele lui este Teramont și va fi fabricat în China spre deosebire de Atlas care este produs în Statele Unite. Volkswagen Teramont seamănă foarte mult cu Atlas și practic vorbim despre o singură mașină vândută sub două nume diferite.

VW-Teramont-1Volkswagen-Teramont
 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


× sapte = 7