Volkswagen Arteon, un coupe business

,

Volkswagen Arteon este răspunsul la întrebarea „cum ar arăta fratele mai mare al celebrului Passat”. Volkswagen Arteon este una dintre ultimele provocări lansate de producătorul din Wolfsburg.

87. Geneva International Motor Show, 06.03.2017, Palexpo - Guido ten Brink / SB-MedienVolkswagen Arteon a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva și a fost foarte bine primit de specialiști și fani. Noul model are un aspect „business” și este un coupe cu patru uși care se adresează, în mod special, familiștilor. Acesta este cu zece centimetri mai lung decât modelul Passat și are un plus de patru centimetri la capitolul lățime.

Volkswagen Arteon (7) Inginerii germani au gândit șase variante de motorizare. Cea mai puternică este un 2.0 TSI de 280 de CP. Noul Volkswagen este echipat cu o mulțime de sisteme de siguranță și asistență. Aici merită să amintim de Emergency Assist, cel care va opri mașina în siguranță, pe marginea drumului, în cazul în care șoferul are o problemă medicală.Volkswagen Arteon (3)vw-arteon-2017-0134Sursa foto 1: Newcarz. de

Sursa foto 2: Motor1.com

Sursa foto 3: Motor-talk. de

Sursa foto 4: Autocar.co.uk

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


+ 3 = sase