Un circuit dedicat automobilelor off-road a fost inaugurat lângă București

,

Circuitul off-road este localizat în incinta bazei sportive TCS Racing Park în Ciolpani.

Pasionații de off-road pe patru roți au acum la dispoziție un circuit dedicat, primul de acest gen, anvergură și complexitate din România.

Acesta este localizat la câțiva km de capitală, lângă comuna Ciolpani, în incita bazei sportive TCS Racing Park.

Traseul are o lungime de peste 1.200 m, cu 20 de rampe în urcare și coborâre, dintre care nouă sunt pe diagonală, 10 sunt drepte și o rampă spectaculoasă cu trepte construite din anvelope de camion. Pista include și un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade.

”Este un proiect la care ne-a gândit de ceva vreme și pentru că suprafața TCS Racing Parc ne permite, am hotărât să facem un circuit și pentru cei pasionați de off-road 4×4, nu doar pentru motocicliști. Circuitul este cel mai lung din țară la ora actuală și este destinat atât amatorilor cât și profesioniștilor”, spune Adrian Răduță, multiplu campion național și Est-European la motocros și proprietar al bazei TCS Racing Park.

Automobilele oficiale ale circuitului sunt modele Range Rover Vogue, cu motor V8 benzină, de 3,9 litri, an de fabricație 1991.

Circuitul poate fi parcus fie cu mașinile oficiale sau cu mașinile personale.

TCS Racing Parc se află pe Șos București-Ploiești Dn1, km. 37, Gorgota – Ciolpani.

Dragoş Băltăţeanu

 

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


trei + = 4