Tom Cruise, pe lista neagră a celor de la Bugatti

,

O întâmplare veche în care a fost implicat actorul american a ieșit zilele acestea la lumină, ocazie cu care s-a aflat că Tom Cruise este trecut pe lista neagră a mărcii franceze de mașini ultrasport Bugatti.

Incidentul s-a produs în 2006, dar atunci a părut doar o întâmplare amuzantă, fără consecințe, și nu i s-a acordat, practic, nicio atenție. Doar că mass-media americane au aflat recent că nu a fost chiar așa, Bugatti a luat foarte în serios ceea ce a făcut Cruise și i-a interzis superstarului de la Hollywood să mai comande mașini de la ei.


Ce s-a întâmplat? În 2006, la premiera celui de-al treilea film din franșiza Mission Impossible – Misiune Imposibilă, Tom Cruise a venit cu cea mai nouă mașină a sa, un Bugatti Veyron. La momentul acela, dar și astăzi, să reușești să devii proprietarul unui Bugatti nou-nouț este o misiune aproape imposibilă, atât din cauza prețului astronomic la care se vinde, cât și a numărului foarte mic de clienți pe care îi acceptă marca franceză aflată în proprietatea Grupului Volkswagen. Dar, în 2006, Tom Cruise era, probabil, starul masculin numărul unu al industriei de film americane, așa că nu a fost o problemă pentru el să-și cumpere un Bugatti Veyron, model lansat cu doar câteva luni în urmă. Revenind la premiera Mission Impossible 3, Cruise și-a parcat Veyron-ul chiar pe covorul roșu, sub lumina reflectoarelor televiziunilor, blitzurilor fotoreporterilor și în uralele fanilor adunați să-l vadă, a coborât din mașină, a făcut cu mâna asistenței și a mers la portiera de pe partea dreaptă, pentru a i-o deschide celei care îi era soție atunci, actrița Katie Holmes.

Și acum începe problema: Tom a apucat clanța portierei și a încercat să o deschidă, dar… nimic. Actorul a continuat să tragă de ușă, însă aceasta tot nu s-a deschis. Până la urmă, după vreo 30 de secunde de încercări, Cruise a renunțat, iar în secunda următoare, Katie Holmes a  deschis portiera și a coborât din mașină. Veți întreba: și ce-i cu asta, mai toți am trecut prin așa ceva, am vrut să deschidem ușa mașinii din afară și nu am reușit, pentru că cel dinăuntru, de obicei un copil, făcea același lucru, rețeta sigură pentru a bloca portiera. Ei bine, pentru Bugatti acesta nu a fost un lucru minor, ba chiar a considerat că este o reclamă negativă nejustificată. Asta pentru că marca franceză și-a făcut un renume din a produce mașini nu doar extrem de performante, dar și de o calitate ireproșabilă. Pe cale de consecință, Tom Cruise a fost informat că niciodată nu va mai putea comanda o mașină direct de la Bugatti. E drept, nu i s-a interzis să mai conducă un Bugatti, dar acesta nu poate fi decât Veyron-ul său inițial, dacă îl mai are, sau împrumutat ori achiziționat second-hand, de la un terț.

În acest clip puteți vedea integral pățania lui Tom Cruise care i-a adus interdicția de la Bugatti.

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


noua − = 3