Steve Jobs și-a vândut mașina din cauza telefonului

,

Steve Jobs era cunoscut drept „iubitorul de Mercedes-uri”. Și totuși, puțini știu, Steve Jobs a avut și un BMW. Este vorba de un BMW Z8, dotat cu un motor de 400 de CP, pe care co-fondatorul Aplle l-a condus vreme de trei ani.

Mașina a fost fabricată în anul 2000, arată senzațional, iar în cei 17 ani de viață a parcurs mai puțin de 25.000 de kilometri. Steve Jobs a cumpărat automobilul la sfatul fostului conducător al companiei Oracle, Larry Ellsion, dar a vândut-o rapid, în anul 2003. Motivul? BMW-ul avea mai multe accesorii, printre care și un telefon Motorola pe care Steve Jobs îl detesta.

Mașina a fost scoasă acum la vânzare de o casă de licitații, iar organizatorii evenimentului speră să obțină 400.000 de dolari, ținând cont de numele primului proprietar. Cât despre Steve Jobs, marca lui favorită era Mercedes. În ultimii ani a condus un model SL 55 AMG care nu purta plăcuțe de înmatriculare.

Steve Jobs își dorea să fie diferit și a găsit o „portiță” în legislația statului California care spune că o mașină nouă poate circula fără plăcuțe de înamtriculare. Steve Jobs a făcut o înțelegere cu un dealer și acesta îi livra, din șase în șase luni, o mașină nouă. Așa că nu era nevoit să le și înmatriculeze, iar dealerul anunța mândru că mașina a fost testată de Steve Jobs.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


9 − = sapte