Skoda Fabia R5. Cum arată Crăciunul din mașina de curse

,

Skoda Fabia R5 este una dintre cele mai lăudate mașini de curse din lume. Greu de crezut că o poți vedea în flota unei companii de taxi. Și totuși… s-a întâmplat la Praga.

Câțiva clienți au avut parte de o mare surpriză înainte de Crăciun. Au comandat un taxi și le-a venit o Skoda Fabia R5. Mașina era acoperită cu toate însemnele unei mașini de taxi, dar venea la pachet cu un motor de 290 de cai și cu pilot care să poată ține în frâu bolidul.

Unii clienții au fost mai sfioși și au recunoscut că le este puțin cam teamă. S-au liniștit când au văzut măsurile de siguranță din interior, dar și după ce au realizat că bolidul va fi condus de un pilot profesionist: cehul Jan Kopecky. „Ești de cinci ori campion național”, i-a spus unul dintre clienți. „Și campion european”, l-a liniștit Jan. Și totuși au fost clienți care nu au avut încredere și l-au întrebat, în timpul cursei nebune de pe străduțele orașului, dacă are permis de conducere. Un bărbat, mai curajos, a transmis live aventura pe Facebook. Clienții au fost încântați de porția zdravănă de adrenalină. S-au distrat de minune, au ajuns în timp record unde aveau treabă, iar cursa a fost gratis. Așa da, cadou de Crăciun.

Iată și varianta video a aventurii de la Praga. Sursa foto și video: motor1.com

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


9 + = unsprezece