Simona Halep a primit o mașină de Mărțișor

,

Simona Halep. Meciurile ei sunt un adevărat eveniment în România. Fanii se trezesc și în toiul nopții să-i urmărească partidele. Simona Halep se află din nou pe primul loc în topul jucătoarelor lumii și a câștigat în acest an, doar din tenis, 1, 841,498 de dolari.

La aceste sume, se adaugă și contractele de publicitate. Cel mai „bănos” este contractul cu celebra firmă de echipament sportiv Nike. Simona Halep a semnat în acest an o înțelegere care îi va aduce două milioane de dolari pe an. Vechiul sponsor îi oferea jucătoarei din România cu 800.000 de dolari mai puțin.

Simona Halep stă foarte bine și la capitolul mașini. Înainte de primul meci de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un bolid de la unul dintre sponsori. Mercedes s-a gândit să-i ofere un mărțișor, iar numărul 1 WTA a primit un model AMG C 63 S Cabriolet, 2018, cu motor de 503 cai putere. Mașina este decapotabilă, iar prețul de pornire este 80.000 de euro, dar, în funcție de dotări, poate să depășească 100.000 de euro. Simona Halep a semnat în anul 2017 un contract prin care a devenit ambasador al Mercedez-Benz România. În urmă cu un an, cadoul de 8 martie din partea producătorului german de automobile a fost un Mercedes AMG SL63.

Conform contractului, jucătoarea de tenis este obligată să conducă doar mașinile celebrei firme germane. Așa că Simona este nevoită să țină în garaj bijuteriile pe care le primește la turneele de tenis pe care le câștigă. În aceste condiții, jucătoarea din România este nevoită să-și țină în garaj cele trei modele de Porsche pe care le deține, dar și un Range Rover.

Simona Halep

Simona Halep a luat permisul de conducere în anul 2012. Jucătoarea din România a avut probleme la examenul auto și a „picat” de două ori examenul teoretic. „Am susţinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut 24, l-am luat. La examenul practic, nu am avut însă probleme”, a declarat Simona Halep.

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


+ noua = 10