Registrul Auto Român la Salonul Auto București & Accesorii 2019

,

Salonul Auto București și Accesorii, cel mai mare eveniment auto al anului, își va deschide porțile pe 10 octombrie, iar Registrul Auto Român, devenit partener de tradiție al SAB, va fi și în acest an printre expozanți. Vă așteptăm la standul nostru pentru a vă prezenta noul laborator mobil al Departamentului Omologări Individuale și Inspecții Tehnice, pe care îl vom folosi pentru efectuarea identificării și inspecției tehnice pentru tractoarele agricole și forestiere în locul în care acestea sunt exploatate, dar și pentru a vă testa gratuit mașina în aplicația „Istoric Vehicul”.

În pavilionul B2 al Romexpo, începând cu 10 octombrie, o să intrați într-un univers aparte al automobilismului, în care premierele din domeniul auto, piesele și accesoriile, dar și ofertele societăților de leasing vă vor încânta în cele 11 zile ale Salonului Auto București și Accesorii. După ce vă delectați cu „bijuteriile” pe patru roti și vă faceți planurile pentru o eventuală achiziție, vă invităm la standul nostru pentru a afla de la specialiștii Registrului Auto Român care sunt noutățile legislative și provocările tehnice generate de cele mai noi vehicule din lume: mașinile autonome.
La standul RAR vă vom prezenta noul laborator mobil al Departamentului Omologări Individuale și Inspecții Tehnice (DOIIT), un echipament de ultimă generație care va fi folosit pentru efectuarea identificării și inspecției tehnice periodice la tractoarele agricole sau forestiere și la mașini autopropulsate pentru lucrări, la locul de garare a acestor vehicule. Laboratorul este dotat, printre altele, cu echipament de diagnoză OBD a autovehiculelor cu program şi bază de date aferente, echipament pentru măsurarea grosimii stratului de vopsea, la caroseriile autovehiculelor din oțel sau aluminiu, echipament de măsurare a îmbinărilor de material și echipament mobil pentru efectuarea ITP la categoriile de vehicule precizate mai sus.
Știm, mai mult vă preocupă starea mașinii dvs. și tocmai de aceea vă dăm posibilitatea să vă testați gratuit autoturismul în aplicația „Istoric Vehicul” pe care am lansat-o în luna martie și a fost accesată de peste 2,5 milioane de ori până în prezent. În câteva secunde veți ști activitățile pentru care mașina s-a prezentat la RAR, numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii (kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate), existența/valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, câteva date tehnice și de identificare, gradul de poluare sau valabilitatea ITP.
Vă așteptăm să ne spuneți cum a fost interacțiunea cu Registrul Auto Român. Puteți să ne spuneți și ce credeți că ar trebui să îmbunătățim. Avem și cadouri surpriză pentru cei care ne vor vizita standul.

Ce mai puteți vedea la SAB&A 2019? Premiere naționale, modele concept și noutățile sezonului 2019 – 2020 aparținând brandurilor: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo, plus multe alte surprize. Ediția din acest an a  Salonului Auto București & Accesorii, cu motto-ul „Mobilitatea la prezent și voiitor”, își propune să găsească noi soluții de mobilitate urbană și alternative destinate unui transport sustenabil.

Salonul se desfășoară în Pavilionul B2 şi platforma exterioară adiacentă din cadrul Centrului Expozițional Romexpo. Programul de vizitare este:  joi, 10 octombrie: 12:00 – 20:00; vineri, 11 octombrie – sâmbătă, 20 octombrie, zilnic: 10:00 – 20:00; duminică, 21 octombrie: 10:00 – 18:00. Prețul unui bilet este de 40 lei/persoană/zi, iar accesul copiilor sub 7 ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit.

 

 

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


doi × 4 =