Registrul Auto Român- controale în trafic

,

Registrul Auto Român (RAR), amplă acțiune de control în vestul țării.
Scopul nostru este acela de a înlătura din circulație autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, pun în pericol siguranța traficului.
Inspectorii RAR au intensificat săptămâna aceasta controalele desfășurate pe raza județelor Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș Severin. Au fost suplimentate echipajele de Control Tehnic în Trafic, astfel încât s-au efectuat zilnic acțiuni cu câte două echipaje în fiecare județ.

În timpul controalelor au fost verificate în trafic 304 autovehicule, iar aproape jumătate dintre acestea (42,76%) prezentau deficiențe majore și/sau periculoase. 33 de autovehicule au fost încadrate în categoria „pericol iminent de accident”, 14,29% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 9 aveau ITP expirat sau anulat.

Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate starea tehnică bună a mașinilor, motiv pentru care vă recomandăm să nu uitați să treceți pe la service de câte ori este necesar și să aveți grijă să păstrați autovehiculul în parametri de siguranță.

Vă reamintim, de asemenea, că puteți redobândi talonul reținut în trafic doar în urma reinspectării tehnice a autovehiculului, activitate prin care se certifică remedierea defecțiunilor constatate cu ocazia controlului. Demersul este posibil doar la reprezențantele Registrului Auto Român din întreaga țară.
Siguranța dumneavoastră, prioritatea noastră!

Mașinile „englezești” în etapa post-Brexit: explicațiile directorului adjunct al RAR

RAR nu eliberează documentele necesare înmatriculării în România pentru vehicule scoase din uz!

Reguli stricte la RAR. INFO: Cum obții duplicatul CIV

ITP în altă țară a Uniunii Europene pentru un vehicul înmatriculat în România – informații utile

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


patru + = 5