Registrul Auto Român, ample acțiuni de control

,

Registrul Auto Român a efectuat ample acțiuni de control în trafic în șase județe din centrul țării.

Registrul Auto Român a suplimentat numărul de echipaje de Control Tehnic în Trafic în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Hunedoara și Sibiu, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, pun în pericol siguranța traficului.

În zilele de 25 și 26 mai 2021, în timpul controalelor efectuate împreună cu polițiștii rutieri, au fost verificate în trafic 380 de autovehicule. Dintre acestea,190 prezentau deficiențe majore și/sau periculoase, iar 37 de autovehicule au fost încadrate în categoria „pericol iminent de accident”. În plus, 10,54% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 12 mașini au fost identificate cu ITP expirat sau anulat.

Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate menținerea stării tehnice corespunzătoare a autovehiculelor, motiv pentru care vă recomandăm să nu ignorați eventualele defecțiuni ale acestora și să vă adresați unui service auto pentru a vă păstra autovehiculul în parametri de siguranță.

Vă reamintim că talonul reținut în trafic de polițiștii rutieri poate fi redobândit în urma unei reinspectări tehnice care va certifica remedierea defecțiunilor constatate. Demersul este posibil la orice reprezentanță a Registrului Auto Român.

ITP în altă țară a Uniunii Europene pentru un vehicul înmatriculat în România – informații utile

Registrul Auto Român- controale în trafic

Registrul Auto Român- Controale în trafic | VIDEO

Mașinile „englezești” în etapa post-Brexit: explicațiile directorului adjunct al RAR

Noul Renault Arkana – o nouă atitudine

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


9 × patru =