Registrul Auto Român- Acțiuni de control în trafic în București

,

Registrul Auto Român a suplimentat numărul echipajelor de Control Tehnic în Trafic care au acționat în București în zilele de 11 și 12 iunie 2021, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, ar putea pune în pericol siguranța rutieră sau produc disconfort altor participanți la trafic.

Weekendul trecut, în timpul controalelor efectuate împreună cu polițiștii rutieri, au fost verificate în trafic 67 de autovehicule. Dintre acestea, 60 prezentau deficiențe majore și/sau periculoase, iar 6 autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”. În plus, 38,81% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante.

Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate menținerea stării tehnice corespunzătoare a autovehiculelor, motiv pentru care vă recomandăm să nu ignorați eventualele defecțiuni ale acestora și să vă adresați unui service autorizat pentru a vă păstra autovehiculul în parametri de siguranță.

Vă reamintim că talonul reținut în trafic de polițiștii rutieri poate fi redobândit în urma unei reinspectări tehnice care va certifica remedierea defecțiunilor constatate anterior. Demersul este posibil la orice reprezentanță a Registrului Auto Român.

 

Registrul Auto Român- controale în trafic

Registrul Auto Român, ample acțiuni de control

Registrul Auto Român- Controale în trafic | VIDEO

Reguli stricte la RAR. INFO: Cum obții duplicatul CIV

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


noua − = 4