Range Rover Velar, vedetă la Geneva

,

Range Rover Velar este nouă vedetă a producătorului britanic Jaguar Land Rover. Modelul Range Rover Velar se dorește a fi un adversar puternic în lupta cu BMW X4, Mercedes Benz GLC Coupe, Porsche Macan sau Audi Q5.

Range Rover Velar  (5)

Suv-ul va fi produs în Marea Britanie pe platforma folosită pentru Jaguar F-Pace și XE și va disponibil cu transmisie automată în opt trepte și șase motorizări: trei diesel și trei pe benzină. Cel mai ieftin Velar costă 45.000 de lire sterline, iar cel mai scump model ajunge la 85.000 de lire sterline.

Range Rover Velar  (6)

Cel mai „potent” Velar este cel cu motor 3.0 V6 Turbo de 380 CP. Acesta ajunge la 100 km/h în 5,7 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h.

Range Rover Velar  (4)

Velar este descris de inginerii britanici drept „un SUV luxos și rafinat”, dar spun despre el și că „are capabilități în teren accidentat, ce nu au mai fost întâlnite până acum la produsele din acest segment”.

Range Rover Velar  (2)

La interior, planșa de bord este înlocuită de două display-uri HD, cu diagonala de 10 inch, așezate în cascadă. Scaunele au fost confecționate din materiale reciclabile. Noul model va fi expus la Salonul Auto de la Geneva.

Range Rover Velar  (10)
Range Rover Velar  (8)

Una dintre sursele de inspirație: Range Rover Velar din anul 1969.

Sursa foto: www.dailymail.co.uk

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


+ cinci = 9