Raliul Zăpezii – Cavnic 2021

,

În weekendul 12-14 februarie se desfășoară Raliul Zăpezii – Cavnic 2021. La startul celei de-a 11-a ediții a raliului, descris de organizatori drept „o întâlnire între prieteni care caută stări de bine și voie bună”, se vor alinia 125 de echipaje.

Având în vedere numărul mare de participanți, proba de noapte din 12 februarie va fi transformată în tură de recunoaștere a traseului.

Astăzi va avea loc înscrierea participanților, verificarea tehnică a autovehiculelor, briefingul și, la ora 17:30, plecarea în recunoaștere a traseului.

Ziua 1 a competiției (sâmbătă, 13 februarie) va debuta cu Speciala nr. 1, la 8:00, apoi, la 14:00 va începe Speciala nr. 2. În Ziua 2 (duminică, 14 februarie), la ora 8:00 va avea loc startul Specialei nr. 3, după amiază la ora 15:30 vor fi afișate rezultatele oficiale, iar la 16:00 va avea loc festivitatea de premiere la linia de Start.

Organizatorii vor lua toate măsurile de prevenție și siguranță și le reamintesc atât participanților, cât și spectatorilor, că trebuie să fie precauți și să respecte toate normele de distanțare socială și igienă.

Publicat în Auto, Motorsport, Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


3 + cinci =