Raliul Zăpezii – Cavnic 2021 – Clasamente finale

,

În weekendul 12-14 februarie a avut loc la Cavnic, în Maramureș, cea de-a XI-a ediție a Raliului Zăpezii.

Anul acesta s-au înscris 127 de echipaje, formate atât din români, cât și din străini, iar la cursă au ajuns 99 dintre acestea.

Traseul s-a întins pe 5 kilometri și o etapă a durat aproximativ 5-6 ore.

Pentru această ediție, lățimea drumului a fost mărită la aproape 6 metri, pentru ca participanții să poată profita din plin de experiență. În toate curbele periculoase parapeții au fost ridicați pentru siguranța participanților pe traseu, deoarece au fost zone unde poate fi atinsă cu ușurință viteza de 100 km/h în linie dreaptă.

Pentru toate echipajele participante căștile\centurile și roll cage-ul au fost obligatorii.

CLASAMENTE FINALE:

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


− 1 = zero