Racheta lui Moș Crăciun

,

Racheta lui Moș Crăciun. Credeți că ar fi o ideea rea? Dacă ne gândim ce distanțe trebuie să parcurgă Moș Crăciun ca să aducă cadourile, este posibil ca acesta să vrea o rachetă, în loc de sanie, care să îi permită o livrare  cât mai rapidă.

Pornind de la acest aspect m-am gândit să fac o ilustrare cu Racheta lui Moș Crăciun. Realizarea acesteia poate să fie repetată în vacanța de iarnă și de alți doritori. Din acest motiv am utilizat un program grafic disponibil online ( gratuit ) și am pornit de la o schiță banală fără atenție la detalii.

Schița inițială care prefigurează compoziția generală.

În a doua imagine, am poziționat un prim brad și racheta moșului….

În a treia imagine am pus o fereastră ….

 

Pentru că racheta este mare și are în interior multe camere pline cu jucării pentru copii, am mai pus încă două ferestre.

 Ca să aducem un plus de acțiune, am deschis una dintre ferestre pentru eroul nostru…

 Moșul simte nevoia să iși ia la revedere de la credincioșii săi reni și stă la fereastră ca să le facă cu mâna. Cu acestă ocazie am amplasat și căsuța lui unde la întoarcere bea un ceai cald și mănâncă turtă dulce.

 În încheiere, afară este iarnă și viscoleste. Prin urmare racheta și căsuța trebuie să fie cu zăpadă pe ele. Acum este gata de decolare, mai face câteva verificări și pe data de 24 spre 25 livrează cadourile.

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


− 1 = sase