Protecție pentru pasageri

,

protectie pentru pasageriDistincția „Cea mai bună protecție pentru pasagerii adulți” în categoria SUV a fost obținută de noul Suzuki SX4 la testele ASEAN NCAP, organismul care efectuează testele de siguranță auto în zona Asia de Sud-Est.

protectie pentru pasageri 1Suzuki SX4 a obținut cel mai bun scor pentru un model din categoria SUV testat în perioada septembrie 2014 – noiembrie 2016 de ASEAN NCAP. Este vorba despre testele de impact frontal unde a primit 5 stele cu un punctaj de 15,48 din 16,00.

Acesta a primit calificativul de 5 stele și la testele Euro NCAP efectuate de organismul similar din Europa, ANCAP în Australia și C-NCAP în China, iar noul calificativ oferit de ASEAN NCAP confirmă eforturile continue făcute de Suzuki în ceea ce privește siguranța vehiculelor produse.

Pentru Suzuki siguranța pasagerilor, dar şi a pietonilor este primordială. Astfel, la categoria protecție pentru pasageri, aproape toate dotările legate de siguranţa pasivă sau activă sunt disponibile încă din standard. În functie de echipare, noul SX4 vine cu 7 airbag-uri (frontale şofer + pasager, laterale faţă, cortină și genunchi şofer), cu centuri pretensionate ELR, cu prindere în 3 puncte, cu limitatoare de forţă şi reglabile pe înălţime (faţă), centuri cu prindere în trei puncte (spate), sistem ISOFIX de prindere a scaunului pentru copil pentru laterale spate, bare impact lateral în uşi, ABS + EBD, ESP, sistem autonom de asistenţă la frânare (Radar Brake Support), semnalizare vizuală pentru frânarea de urgenţă, sistem de asistenţă la pornirea din rampă (HILL HOLD CONTROL), sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, funcţie de asistare la frânare, shift lock (AT, TCSS), lumini de zi standard sau cu LED sau pedalier retractabil (în caz de accident).

Noul SX4 este disponibil din luna septembrie și în România și poate fi comandat cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) şi una diesel (1,6 DDIS), şi patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


doi × = 18