Programul RAR în perioada Sărbătorilor Pascale

,

Conform Codului Muncii, zilele de vineri (17.04.2020) și luni (20.04.2020) sunt declarate zile nelucrătoare în acest an, iar reprezentanțele Registrului Auto Român nu vor desfășura activități de lucru cu publicul.

Începând cu ziua de marți (21.04.2020), programul tuturor reprezentanțelor va fi reluat în condiții normale, de la ora 08.00.

Vă reamintim că vă puteți prezenta la RAR sau la stațiile ITP autorizate în baza unei programări, folosind declarația pe propria răspundere, în care este necesar să bifați punctul al doilea, respectiv „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”.

Ce completezi în declarația pe propria răspundere când mergi la ITP

Extinderea valabilității certificatelor de atestare ale inspectorilor ITP și ale conducătorilor de ateliere auto

 

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


4 − = zero