Primele imagini cu noul model compact Citroen C4 și e-C4

,

Citroen a publicat deja primele imagini cu noua generație a modelului C4. Deși inițial acesta urma să fie dezvăluit oficial pe 30 iunie, Citroen a decis să arate publicului câteva imagini, fără a da însă prea multe detalii tehnice.

Pentru prima dată, modelul compact C4 va avea și o versiune complet electrică numită e-C4 alături de modelele cu motoare termice pe benzină și diesel.

De asemenea, la nivel de design, noul C4 execută o desprindere față de liniile clasice ale unui hatchback compact, designerii francezi alegând o siluetă de SUV coupe pentru noul model.

Cu o parte frontală futuristică și un set de linii complicate în partea din spate, noul C4 deschide un capitol noul pentru Citroen.

Noul C4 înlocuiește actualul model C4 Cactus, dar și hatchback-ul C4 ce a ieșit din producție în 2018.

Citroen propune pentru noul model trenuri de rulare clasice cu motoare benzină și diesel, dar și o versiune complet electrică ce va purta numele de Citroen ë-C4. Citroen încă nu a comunicat date tehnice complete despre versiunea electrică a noului model C4, dar ne putem aștepta la o autonomie de peste 300 km.

Cu noul e-C4, Citroen mărește gama de automobile electrificare pe care le oferă: C5 Aircross Hybrid, Ami, e-Jumpy și e-SpaceTourer.

Interiorul pare desenat o idee mai conservator față de stilul Citroen recent, iar noul model va beneficia de o planșă de bord complet digitală.

Mai multe detalii tehnice vor fi oferite pe 30 iunie, data lansării oficiale pentru noul model Citroen C4 și e-C4.

Foto: Citroen

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


× 8 = saisprezece