Ore suplimentare la uzina Donfeng Honda din Wuhan

,

După reluarea parțială a producției pe data de 11 martie, uzina Donfeng Honda construită de parteneriatul dintre Honda și Donfeng Motor Group a ajuns acum să producă zilnic mai multe mașini în comparație cu luna decembrie a anului trecut.

Închisă din cauza pandemiei de COVID-19 la sfârşitul lunii ianuarie, uzina Donfeng Honda din Wuhan a revenit la capacitatea maximă de producție, după implementarea unor măsuri de securitate impuse de ridicarea carantinei, printre care se numără și desființarea cantinelor și a zonelor destinate relaxării. Toți muncitorii sunt obligați să poarte mănuşi, mască de protecție și să păstreze o distanță de cel puțin un metru între ei. De asemenea, starea de sănătate a muncitorilor este monitorizată cu ajutorul unor zone de verificare a temperaturii, iar eventualele noi cazuri de infectare vor fi mai ușor de controlat printr-o monitorizare riguroasă a deplasărilor.

Cu cele mai importante uzine, din Statele Unite și Canada, închise până pe data de 1 mai și producția redusă drastic în Japonia, Honda face eforturi să recupereze timpul pierdut și să nu-și lase clienții să aștepte prea mult. Timpul de lucru al fiecărui muncitor a fost mărit cu 90 de minute, decizie ce a adus o creștere a producției cu 17%, față de capacitatea normală de producție, de 1060 de unități pe zi.

98% dintre muncitorii uzinei Donfeng Honda din Wuhan au revenit la lucru, compania implicându-se și în sprijinirea celor 500 de furnizori locali.

Foto: Honda

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


opt − 5 =