Opel a lansat noua aplicație myOpel

,

Opel a lansat o nouă variantă a aplicației de mobil MyOpel ce are acum funcții specifice pentru noul model electric Corsa-e și Grandland X Plug-In Hybrid.

Câtă autonomie mai are mașina? Cum pot încărca Opel Corsa-e sau Grandland X Plug-in-Hybrid cât mai ieftin? Pot încălzi sau răci interiorul înainte de călătorie?

Noua aplicație myOpel oferă răspunsuri la aceste întrebări. Cu myOpel și un smartphone, se se poate afla nivelul de încărcare al bateriei, selecta ora de încărcare sau poate fi pornit aerul condiționat. Aplicația myOpel oferă, de asemenea, notificări importante, cum ar fi programarea în service.

Un sistem inteligent calculează autonomia afișată de aplicația myOpel. Nu ia în calcul doar starea de încărcare a bateriei, ci și stilul de conducere anterior. Dacă un Opel Corsa-e este condus eficient, acest stil de conducere economic este reflectat în mod corespunzător în estimarea autonomiei rămase. Daca un model Corsa-e este condus sportiv, afișajul arată o estimare diferită a autonomiei, chiar dacă starea de încărcare a bateriei este identică cu cea din cazul precedent.

Aplicația îl poate ajuta pe utilizator și în gestionarea tarifelor pentru încărcarea automobilelor electrice. Se poate planifica ora la care să înceapă încărcarea mașinii direct din aplicație pentru alegerea tarifului optim.

De asemenea, sistemul de climatizare automat poate fi programat de la distanță. Astfel, setarea temperaturii interioare poate fi făcută înainte de începerea călătoriei, indiferent dacă temperatura exterioară înregistrează valori de minus 10 sau plus 30 de grade Celsius.

Foto: Opel

Opel Corsa-e: Electrificare în serie

Primul van electric de la Opel: Vivaro-e

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sase + = 15