Noul Mercedes-Benz

,

Mercedes - Benz (1)

Mercedes-Benz își uimește fanii cu o nouă  invenție și a produs „cel mai frumos automobil de golf”. Vestea nu trebuie să surprindă. Divizia de design a producătorului german, Mercedes-Benz Style, nu se ocupă doar de automobile și a creat, de-a lungul istoriei, interioarele unor avioane și bărci de lux.

cabina-avion-mercedes-lufthansa-reasonwhy.es_Mercedes-Benz susține golful de peste 35 de ani așa că șefii grupului au organizat un concurs pentru o nouă mașină de golf. Așa s-a născut Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car, un automobil destinat jucătorilor de golf care își permit să achiziționeze produse de lux.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car: Sternstunde auf dem GolfplatzNoul Mercedes-Benz este echipat cu un motor electric de patru cai, alimentat de o baterie litiu-ion care îi oferă o autonomie de 80 de kilometri. Majoritatea elementelor de la exterior au fost realizate din fibră de carbon, iar calandrul este asemănător unei mingi de golf. În interior există o banchetă din piele, sub care a fost „ascuns” un frigider pentru sticlele de șampanie. Nu vă faceți griji. Există suport pentru pahare, dar și unul special pentru mingi de golf. Crosele sunt ținute într-un spațiu de depozitate din lemn natural. Un ecran tactil de 10.1 inch joacă rolul unui ghid de nădejde. În partea superioară găsiți informații despre mașinuță: modul de funcționare, viteză, autonomie. În jumătatea inferioară aveți date despre terenul de joc și GPS. Există chiar și o aplicație meteo.

The Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car

The Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car

Noul Mercedes-Benz este dotat cu faruri, semnalizare și stopuri, așa că poate fi folosit și pentru drumuri scurte dincolo de terenul de golf.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car: Sternstunde auf dem Golfplatz
 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


− doi = 7