Nereguli la peste 40% din cele 1100 de ateliere auto verificate de RAR

,

În urma acțiunilor de control efectuate, Registrul Auto Român a constatat nereguli la peste 40% dintr-un număr de 1100 ateliere auto verificate de la începutul anului.

Înainte de efectuarea oricăror activități asupra autovehiculului dumneavoastră, fie că sunt de reparații, de modificări constructive, de instalare echipament GPL/GNC sau chiar de dezmembrare, recomandăm verificarea online a atelierului, pentru a vă asigura că alegeți un atelier autorizat RAR pentru activitatea pe care o solicitați.

Acest lucru se poate verifica foarte simplu, pe site-ul www.rarom.ro.

De asemenea, pe pagina Safe Market by RAR vă punem la dispoziție în mod permanent lista cu link-uri utile, ușor de accesat.

După cum declara și șeful Departamentului de Supraveghere de Piață, ing. Mihai Dogărescu, pentru Radio România Actualități, „verificarea aceasta se poate face pe site-ul Registrului Auto Român printr-un simplu click și se poate vedea fiecare atelier autorizat din județul respectiv, din localitatea respectivă. Anul acesta am înregistrat aproximativ 250 de reclamații, iar majoritatea se refereau la calitatea proastă a activităților de reparații. Am identificat ateliere care nu dețineau autorizație tehnică de funcționare pentru a putea desfășura activitatea respectivă.În România sunt autorizate aproximativ 11.000 de service-uri auto, din care 2.000 și cu stație ITP.”

Registrul Auto Român desfășoară constant acțiuni de verificare și control în vederea verificării gradului de respectare a cerințelor legale și vă asigură de cooperare în legătură cu rezolvarea problemelor întâmpinate în relația cu operatorii economici din piața de profil.

RAR nu eliberează documentele necesare înmatriculării în România pentru vehicule scoase din uz!

Safe market by RAR

Reguli stricte la RAR. INFO: Cum obții duplicatul CIV

Se schimbă regulile privind anularea programărilor la RAR

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


trei + = 11