NAIAS 2021 a fost anulat

,

Salonul Auto Internațional din America de Nord (NAIAS) de anul acesta a fost anulat în urma măsurilor de securitate generate de pandemia de Covid 19. Dar, pentru că „show must go on”, oficialii spectacolului au planificat în toamnă un alt eveniment auto ce va avea loc în orașul Pontiac situat la 32 km de Detroit, locul inițial de desfășurare al primului mare salon auto al anului.

Măsurile restrictive referitoare la găzduirea unui număr mare de oameni în spații închise i-a determinat pe oficialii spectacolului să organizeze un eveniment în aer liber numit Motor Bella, care se va desfășura între 21 și 26 septembrie, la M1 Concourse din Pontiac.

Iubitorii automobilelor vor avea la dispoziție o suprafață de 15 hectare cu multiple spații de afișare, inclusiv un teren ideal pentru prezentarea calităților de off-road ale modelelor expuse. De asemenea, este disponibilă și o pistă de 2,4 km pentru demonstrațiile tehnologice și dinamice ale vehiculelor ce vor participa la eveniment.

Președintele evenimentului, Doug North, a menționat că M1 Concourse a fost conceput ca parte a activităților Motor Bella din 2021, iar apariția sa a fost „o progresie naturală” în condițiile cererii tot mai mari pentru spectacolele de mobilitate și a apetitului crescut pentru evenimente în aer liber ca rezultat al pandemiei. Interesant este că Motor Bella a fost conceput inițial ca o sărbătoare a supercarurilor italiene și britanice și a vehiculelor clasice și urma să debuteze la NAIAS din iunie 2020.

„Pandemia a provocat schimbări în societatea noastră și în lume în moduri neprevăzute anterior și toți ar trebui să căutăm moduri noi și extrem de creative de a face afaceri”, a spus directorul executiv Rod Alberts. „Acest nou eveniment surprinde acel spirit creativ. Va oferi noi experiențe de mobilitate și abordări din ce în ce mai inovatoare exploatând industria și produsele sale.”

Pe măsură ce spectacolele auto din întreaga lume sunt reinventate și vor continua să facă acest lucru în urma pandemiei, oficialii NAIAS își reconsideră poziția de ceva timp. „În timp ce saloa­nele auto rămân o platformă importantă pentru promovarea noilor inovații în materie de mo­bi­litate și pentru a ajuta oamenii să ia decizii majore de cumpărare a vehiculelor, modelul tradițional de saloane auto se schimbă”, a spus Alberts. „Nu putem ignora perturbările majore cauzate de pandemie și impactul pe care l-a avut asupra bugetelor. Ca atare, vom oferi o expe­riență uimitoare mass-media, industriei auto și publicului într-un mod rentabil.”

Odată cu stabilirea noilor condiții de desfășurare, Jordan Zlotoff, CEO al M1 Concourse, a declarat: „Suntem mândri și onorați să găzduim acest eveniment auto de talie mondială. Motor Bella va permite jurnaliștilor, directorilor din industrie și publicului să interacționeze cu vehiculele într-un format complet dinamic și experiențial, cu mult dincolo de limitările afișajelor statice”. Considerată cea mai mare comunitate Private Garage din lume, M1 Concourse, adesea denumit „un loc de joacă de 87 de acri pentru pasionații de automobile”, va permite expozanților să prezinte vehiculele și tehnologiile cheie într-un cadru exterior la sfârșitul lunii septembrie.

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


9 + noua =