Mini Countryman facelift: Refresh pentru SUV-ul britanic

,

Mini a operat un facelift pentru modelul SUV Countryman. Noua generație a celui mai mare model din gama Mini se află pe piață din 2017 și a devenit unul dintre cele mai populare automobile comercializate de marca din Oxford, cu 30% din vânzările mărcii pe plan global.

Refresh-ul primit de modelul MIni Countryman include o grilă frontală nouă, faruri LED standard, proiectoare de ceață LED și stopuri LED cu design Union Jack (steagul Marii Britanii). La exterior pot fi alese noi nuanțe de culoare pentru caroserie și elemente finisate în culoarea Piano Black în loc de elementele cromate standard.


Mai sunt disponibile noi modele de jante, iar la interior se poate alege un nou panou de instrumente digital. Ecranul în design Black Panel din spatele volanului are o diagonală de 5 inci (12,7 cm). Gama de sisteme audio şi de navigaţie a fost restructurată. Opţiunile Connected Media şi Connected Navigation Plus, disponibile ca alternativă la configuraţia de bază, includ fiecare un ecran color de 8,8 inci (22,35 cm) cu funcţie touch.


Sub capotă, Mini Countryman facelift dispune de de trei motoare pe benzină și trei diesel plus versiunea plug-in hybrid. Mini a lucrat la eficiența propulsoarelor, puterile rămânând neschimbate.
Versiunile pe benzină sunt: One 102 CP, Cooper 136 CP, Cooper S 178 CP. Varianta plung-in hybrid poartă numele Cooper SE și are 224 CP. Pentru cei care preferă versiunile diesel sunt disponibile: One D 116 CP, Cooper D 150 CP și Cooper SD 190 CP. Tracțiunea integrală ALL4 este disponibilă opțional.

Foto: MINI

Mini Cooper Countryman – Invitație la joacă

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


8 − trei =