Michelle Christensen și pasiunea pentru mașini

,

Michelle Christensen (3)Pentru că suntem în luna martie, o lună dedicată femeilor, este momentul să amintim încă o dată de importanța şi impactul pe care acestea îl au în prezent şi în industria auto. Şi ne referim mai ales la cele implicate în domenii de vârf, precum designul auto, partea creativă. Unul din cele mai bune exemple în acest sens este cel al lui Michelle Christensen.

Michelle Christensen (4)Aceata este autoarea designului unei maşini ce impune respect în rândul cunoscătorilor, prin însăşi numele ei: NSX. Maşina este disponibilă pe piaţa sub sigla Honda sau Acura, acesta din urmă fiind divizia de lux a japonezilor.

Michelle Christensen (1)Prin urmare, ultima generaţie a super-sportivei asiatice, oricât ar părea o maşină făcută de şi pentru băieţi, îşi are originile în universul creativ al unei fete. În interviurile date, aceasta afirma că pasiunea pentru maşini a pornit de la tatăl său.

Michelle Christensen (6) Michelle Christensen (7)Pasionată de desen, ea a urmat cursurile facultăţii de design din Pasadena – „Art Center College of Design”, o instituţie cunoscută pentru nivelul său înalt calitativ. A început cariera de designer în studiourile de creaţie Honda unde a lucrat între anii 2005 – 2010  pe o poziţie de designer.

Michelle Christensen (5)A trecut pentru un scurt timp în curtea celor de la General Motors pentru circa un an, pe un post de designer senior iar după această experiență s-a întors la prima dragoste. În anul 2011 a revenit la studioul Honda, având de această dată rolul de designer principal. Din acesta poziţie a condus proiectul NSX sau elaborarea conceptului Acura ZDX.

DSC_0163.NEF

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


8 − = sapte