Mercedes Benz X-Class- pick-up pentru familie

,

Mercedes Benz (2)Mercedes Benz intră pe un teritoriu complet nou. Mercedes Benz X-Class va fi primul pick-up adevărat din istoria mărcii după ce, în anii precedenți, au mai existat câteva versiuni de caroserie asemănătoare. Producătorul german este deocamdată secretos și nu a oferit prea multe vești despre noul produs. Până acum am avut doar câteva fotografii, iar de câteva zile a apărut și un filmuleț în care  Mercedes Benz X-Class înfruntă furtuni, dune de deșert și pante abrupte.

Nu mai este mult până vom vedea produsul în toată splendoarea lui. Lansarea este programată pe 18 iulie 2017, iar în Marea Britanie se pot face deja rezervări contra sumei de o mie de lire sterline. Inginerii de la Mercedes lucrează de mai bine de doi ani la acest proiect.

Mercedes Benz (6)

Mercedes Benz este primul constructor premium care atacă acest segment și specialiștii sunt convinși că va fi un adversar redutabil pentru Toyota Hilux și Volkswagen Amarok. Care îi este publicul țintă pentru Mercedes Benz X-Class? Clienții care doresc un vehicul premium, dar care au înclinații pentru aventuri și călătorii pe cărări mai puțin umblate.

Mercedes Benz (7)Vă spuneam că informațiile oficiale nu oferă prea multe detalii. Jurnaliștii de specialitate au aflat că noul Mercedes va dispune de propulsoare diesel și pe benzină cu patru cilindri, dar și de un V6 de mare putere, anunțat ca o mare realizare în domeniu. Alte detalii tehnice găsiți aici.

Mercedes Benz (1)Sursa foto: http://www.trustedreviews.com

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


8 + = cincisprezece