Mercedes-AMG GT R Black Series, cea mai puternică mașină de serie construită de producătorul german| VIDEO& FOTO

,

Mercedes-AMG GT R Black Series: un model despre fanii au auzit numai lucruri grozave. Apariția lui este așteptată în câteva luni. Zilele trecute au fost publicate, în mediul online, câteva fotografii cu cea mai puternică mașină de serie ce va fi fabricată de Mercedes. La început s-a zvonit că pozele au fost difuzate din greșeală sau că toată povestea ar fi opera unui hacker iscusit.

S-a dovedit că este o strategie de marketing după ce producătorul din Affalterbach a făcut public și primul teaser. Este vorba de un clip, de un minut, în care un vlogger celebru, Schmee150, intră în garaj, fotografiază mașina și pleacă la drum pe un circuit. În cele din urmă este „prins” de inginerii Mercedes porniți să „recupereze” bolidul.

Mercedes-AMG GT R Black Series va avea un mmotor de 720 de cai

Mercedes-AMG GT R Black Series este modelul pe care fanii îl așteaptă încă de când cele 150 de unități Mercedes-Benz SLS AMG Black Series construite în urmă cu 5 ani au fost „sold out” foarte rapid.

Atunci, mașina avea un motor de 6,2 litri ce dezvolta 631 de cai putere. Noul Black Series va fi echipat cu V8 biturbo de 4.0 litri. Unele surse spun că este vorba de un propulsor care va oferi 720 de cai putere. Mașina va ajunge la prima sută de kilometri în doar trei secunde.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


unu + 2 =