Mașina deșteaptă

,

Mașina deșteaptă! Fiecare o descrie cum își dorește. Unii vor să-i ferească de accidente, alții se gândesc la un condus ușor și relaxant, dar sunt și șoferi care pe primul loc forța motorului. Hyundai are o nouă idee. Mașina deșteaptă care te nu te lasă să-ți lași copilul sau animalul de companie în mașină.

Statisticile sunt tot mai îngrijorătoare. În SUA, 39 de copii au murit, doar în anul 2016, după ce au fost uitați în mașină și s-au sufocat. Hyundai a confirmat că lucrează la acest automobil care va fi dotat și cu un sistem special prin care mașina se va opri automat în momentul în care dai cu spatele și apare un obstacol.

Noul Hyundai Santa Fe seamănă foarte mult cu modelul Kona și este dotat cu o grilă ceva mai agresivă. Mai multe detalii de spre acest model vom afla la Salonul Auto de la Geneva. Producătorul a anunțat că cei care doresc să cumpere mașina vor avea posibilitatea să aleagă un motor hibrid în locul dieselului de 2,2 litri.

Modelul Santa Fe a fost produs prima oară în anul 2001 și a ajuns la a patra generație. Noul model va fi disponibil din anul 2019.

Sursa foto: The Sun

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sase + 6 =