Mașina Anului 2017 în România

,

masina anului 2017 (2)Renault Megane este „Mașina Anului 2017 în România”

Titlul a fost acordat de juriul Asociației Presei Auto din România (APAR) cu un total de 206 puncte, Renault Megane câștigând la o diferență de numai șase puncte de al doilea clasat, Peugeot 3008. Podiumul final a fost completat de Alfa Romeo Giulia care a acumulat 122 de puncte. Alături de acestea dintre cele șapte finaliste au mai făcut parte Citroen C3, Kia Sportage, Suzuki SX4 și Volkswagen Tiguan.

Programul de testare a inclus atât deplasarea pe drumurile publice, cât și teste specifice de manevrabilitate și confort. Juriul a avut astfel posibilitatea să vadă la lucru într-un mod extensiv, atât în condiții de trafic pe drumuri naționale cât și într-un mediu specific, toate capacitățile mașinilor din competiție.
„Câștigarea titlului de Mașina Anului 2017 în România ne onorează și ne obligă în același timp. Ne bucurăm că un juriu format din experți auto a testat și a decis în favoarea modelului Megane, cel care înglobează cea mai nouă tehnologie Renault și care a convins deopotrivă și clienții din România”, a declarat Ionuț Gheorghe, Director Marketing Dacia&Renault.
masina anului 2017 (4)Ajunsă la cea de-a 18-a ediție, competiția „Mașina Anului în România” s-a derulat pentru a doua oară consecutiv la Academia Titi Aur. Cele șapte modele finaliste au fost selectate în prealabil de juriul competiției format din 16 membri din toate mediile de comunicare, între care se numără și Auto Test.
masina anului 2017 (3)„Am avut pentru prima dată, după mulți ani, o concurență acerbă între cele șapte modele finaliste, toate extrem de importante pentru piața românească. Două dintre acestea au polarizat atenția juriului Peugeot 3008 și Renault Megane, care a și devenit Mașina Anului 2017 în România. A fost un juriu numeros și din acest motiv relevant, din multe medii ceea ce demonstrează că „Mașina Anului” este un concept viabil care se bucură de cea mai mare audiență în rândul românilor” a precizat Dan Vardie, președintele comitetului de organizare al competiției și președinte fondator al APAR.masina anului 2017 (1)

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


7 × = patruzeci doi