Ion Țiriac și-a cumpărat o nouă „bijuterie” de 350.000 de euro

,

Ion Țiriac și-a prezentat ultima achiziție. Este vorba de un Mercedes S 650 Cabrio Maybach, un model ce va fi produs în doar 300 de exemplare. Iar primul dintre acestea a ajuns direct în garajul de lux al lui Ion Țiriac. Fostul jucător de tenis și-a cumpărat două exemplare Mercedes S 650 Cabrio Maybach. Unul va sta în colecția de lux, iar cel de-al doilea va fi folosit ca „mașină de stradă”.

Bolidul prezentat de Ion Țiriac este dotat cu un motor V12 de 6 litri și 630 de cai de putere. Mașina are multe elemente speciale: un nou spoiler frontal cu secțiune inferioară modernizată, jante de 20 de inch și un finisaj bicromatic. Interesant este faptul că acoperișul este realizat dintr-un material textil. La deschiderea ușilor logo-ul Maybach este proiectat pe podea prin iluminare.
Ion Țiriac este cel mai cunoscut colecționar de mașini din România. Se spune că este chiar singurul din lume care deține toate cele șase serii de Rolls-Royce Phantom, inclusiv un model din generația a 6-a produsă în doar 17 exemplare.
Țiriac are în colecția sa o mulțime de modele rare. Un Daimler Conquest Century Drophead Coupe, livrat pentru prima oară, în data de 3 mai 1956, Contesei de la Nove a Elveției, un Rolls Royce Phantom V, cumpărat de la Sir Elton John, dar și un Mercedes-Benz SLR Stirling Moss, care face parte dintr-o ediția de doar 75 de exemplare. Ultima mașină a fost prezentată și la Salonul Auto București & Accesorii 2017.
Printre vedetele galeriei lui Ion Țiriac se numără și multe modele sport de legendă: Ferrari Testarossa, Lamborghini Diablo, Lancia Delta Integrale sau Ford Escort Cosworth RS200.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sapte − 5 =