Interviu: Robert Popescu – Sexi, burlac… fără permis de conducere

,

Fetelor, cine se oferă să-l plimbe cu mașina? Sunt convinsă că fanii emisiunii „Insula Iubirii” l-au recunoscut pe tipul atrăgător, cu ochi albaștri și trup sculptat. Robert Popescu este una dintre „ispitele” emisiunii difuzată de Antena 1. Robert a studiat la Cambridge, dar a fost nevoit să-și întrerupă studiile și să se întoarcă urgent acasă. Acum lucrează ca instructor de fitness și așteaptă să lucreze la un nou proiect TV. Noi l-am întâlnit la RAR…

Auto Test: Ai mașină?
Robert Popescu: Sigur. Am un Renault Clio Sport și un BMW Seria 3, roșu, frumos, cu jante negre. Vrei să-ți spun un mic secret? Am două mașini, dar nu am permis (râde). Mașinile sunt conduse de prietenii mei, dar și de o amică foarte bună.
Auto Test: Vrei să spui de… iubita ta.
Robert Popescu: Nu este iubita mea, pe cuvânt, este doar o prietenă.
Auto Test: Și cum ai ales mașinile dacă nu ai permis?
Robert Popescu: Renault-ul a rămas de la tata, Dumnezeu să-l odihnească, el era tare pasionat de mașini. Cea de-a doua, BMW-ul, a fost cumpărată împreună cu sora mea și o conduce soțul ei.
Auto Test: Și nu ai de gând să scapi de încurcături și să dai examen pentru permisul auto?
Robert Popescu: Ba da! M-am pus pe învățat, am început să citesc legislația și să rezolv chestionarele. Vreau să iau permisul cât mai repede, nu se mai poate. Am 26 de ani, două mașini și apelez la prieteni, companii de taxi și metrou .
Auto Test: Nu pot să nu te întreb dacă ai luat amenzi…
Robert Popescu: Pe trecerea de pietoni nu am luat (râde). Sper să țin acest obicei și după ce o să obțin permisul. O să fie greu pentru că mașina mea favorită este foarte puternică. Îmi doresc să-mi cumpăr un Ford Mustang, modelul din America, cel care are stopurile acelea speciale, cu animație, în care luminile merg „una după cealaltă”.
Auto Test: Care sunt criteriile după care te ghidezi când alegi o mașină?
Robert Popescu: Îmi place să fie frumoasă, armonioasă și să se așeze bine la drum. La interior îmi place să fie luxoasă și confortabilă: navigație mare, lumini peste tot. Îmi place să mă simt ca într-o „navetă spațială”.
Auto Test: Vă că ești bine „croit”, mușchii i-ai obținut datorită mersului pe jos?
Robert Popescu: (Râde) Am muncit din greu pentru ei. Sunt pe explozie, îmi plac antrenamentele dure care îți aduc febră musculară, lucrez foarte intens. Aș vrea să te iau la sală cu mine, în vorbe este greu de explicat.
Auto Test: Ce sfat ai pentru cei care nu prea fac sport?
Robert Popescu: Să facă multe plimbări, să meargă la munte, să se miște cât mai mult și să nu se deplaseze doar cu mașina. Am fost de curând pe Transalpina: am urcat, am coborât. Am fost și prin Maramureș… m-am plimbat destul de mult. Îi sfătuiesc pe toți prietenii revistei Auto Test Magazin să mănânce cât mai sănătos și să evite vizitele la fast-food și băuturile carbogazoase.
Auto Test: Îți place pe „Insula Iubirii”?
Robert Popescu: Este ca în Paradis. Când am ajuns acolo și am văzut acele culori vii, fermecătoare, am simțit, cu adevărat, vibrația acestei insule. M-au impresionat și oamenii, modul lor de viață. Sunt foarte calmi, răbdători și zâmbitori chiar dacă sunt săraci, unii chiar foarte săraci. Noi nu știm decât agitație, nervi și să fugim după bani. În Thailanda m-am cunoscut mai mult și mi-am dat seama că trebuie să încerc să fac lucruri pentru mine, dar și pentru cei din jur. Cred că așa ajungi la o anumită armonie în viață. Am o energie pozitivă pe care încerc să o ofer tuturor oamenilor pe care îi întâlnesc. Un zâmbet oferit unei persoane supărate îi poate schimba percepția și atitudinea.
Auto Test: Cum reușești să cucerești concurentele de pe „Insula Iubirii”?
Robert Popescu: Sunt foarte spontan, nu pregătesc momentul, cred că asta m-a ajutat în viață. Comunic mult cu persoanele pe care le întâlnesc, așa îmi dau seama ce vor să audă și încerc să le fiu aproape.
Auto Test: Ți s-a schimbat viața după apariția în această emisiune?
Robert Popescu: Foarte mult. Am avut audiențe foarte bune, foarte mulți oameni m-au văzut la televizor și aud în fiecare zi: „Uite-l pe Robert de la Insula Iubirii”. Mă întreabă dacă emisiunea este regizată: „Chiar te-ai îndrăgostit de fata aceea?”, mă chestionează. Le răspund mereu, am o imagine pe care trebuie să o protejez și încerc să fiu un exemplu.
Auto Test: Și, până la urmă, te-ai îndrăgostit?
Robert Popescu: În primul sezon „da”. În al doilea sezon am încercat să ajut persoana respectivă să-și dea seama că relația pe care o are îi este dăunătoare.
Auto Test: Și nu crezi că o să ai probleme în viitoarele tale relații sentimentale?
Robert Popescu: Statutul de „ispită” te poate duce cu gândul că sunt un „cuceritor”, dar eu am fost foarte apreciat pentru că am fost sincer în emisiune. Foarte multe femei se așteaptă ca eu să fiu și în realitate la fel ca în „Insula Iubirii” și nu au nicio teamă, le place sinceritatea mea și își deschid sufletul mult mai repede. Nu cred că o să am o problemă în viitoarele mele relații. Eu ofer încredere.
Auto Test: Participi și în sezonul viitor?
Robert Popescu: Nu, pentru mine s-a terminat.
Auto Test: Dai o veste proastă admiratoarelor tale.
Robert Popescu: (Râde) Eu așa spun, că nu mai merg sezonul viitor, dar nu se știe niciodată. Până în luna ianuarie, când încep filmările, se mai pot schimba lucrurile. Caut proiecte TV în care să mă implic și să dau tot ce este mai bun. Asta îmi place să fac, mă atrage foarte tare televiziunea.
Auto Test: Te-a prins în farmecele ei?
Robert Popescu: Sunt dependent de televiziune, de camere și de oameni, îmi place să comunic și să fiu acolo cu cei din public, aproape de telespectatori. M-am obișnuit „în direct” la emisiunea „2k1”, difuzată de Antena 1, mi se pare foarte frumos și îmi place să aud aplauzele. Asta îmi doresc. Să lucrez în televiziune!

Publicat în Lifestyle, Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


9 + = zece