Întâlnire Alfa Fest

,

Anul acesta a venit rândul plaiului cu flori al Maramureșului să fie gazda festivalului Alfa Fest 2016. Alfa Fest este un eveniment organizat de Alfa Club România, ajuns la ediția cu numărul 11.

alfafest (2)Această ediție s-a desfășurat în perioada 17-20 iunie la Vişeul de Sus și a adunat posesori și pasionați de Alfa Romeo din România, dar și prieteni din afara țării. Aproximativ 50 de reprezentante ale mărcii, de la un Spider din anii ’70 și până la mai noile modele, MiTo și Giulietta, au acceptat propunerea organizatorilor de a duce tradiția festivalului mai departe.

alfafest (3)Cum lemnul și apa sunt două concepte care definesc cel mai bine tradiția, istoria și viața maramureșenilor, participanții au fost invitați la o călătorie în timp, atât de specifică locului. Pentru o zi, alfiştii și-au lăsat mașinile în parcare și au pornit la drum pe Valea Vaserului, care traversează munții Maramureșului. O experiență frumoasă, cu bătrâna Mocănița, trenul cu aburi, îngust, construit după Primul Război Mondial, care merge pe una dintre ultimele șine de căi ferate încă active din Europa pentru locomotivele cu aburi.

Data de 19 iunie a fost dedicată exemplarelor italienești. Pe serpentine și peisaje aproape ireale, cele 50 de automobile au poposit în centrul orașului Baia Mare.

alfafest (1)Cu peste 7.000 de membri înregistrați pe forum și peste mii de subiecte discutate, Alfa Club România este, de peste 11 ani, locul de întâlnire al posesorilor și iubitorilor alfişti din tară. După nenumărate întâlniri în principalele orașe ale țării și după 11 evenimente Alfa Fest, care au atras de-a lungul timpului pasionați ai mărcii din mai multe ţări, Asociația Alfa Club Romania nu mai este demult doar un club auto, ci și un mod de a trăi și de a interconecta alfiștii din întreaga lume.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


6 + cinci =