Honda CR-V, fără motorizare diesel

,

Honda CR-V va ajunge în Europa în acest an, cel mai probabil în lunile de toamnă. Salonul Auto de la Geneva va fi locul în care va fi prezentată noua generație a SUV-ului japonez. Interesant este faptul că pentru prima oară, modelul Honda CR-V, va fi disponibil în Europa fără motorizare diesel. Honda nu a dezvăluit motivele care au condus la această decizie, dar se pare că producătorul japonez dorește să se concetreze pe dezvoltarea altor tehnologii.

Europenii se vor delecta în schimb cu o propulsie hibridă. Sistemul se numește i-MMD și include un motor cu patru cilindri de doi litri și două motoare electrice. Deocamdată, Honda nu a dezvăluit puterea acestora, dar cu siguranță vom afla mai multe la Salonul Auto de la Geneva.

Fanii motoarelor pe benzină există și un propulsor de 1,5 litri, disponibil cu o cutie manuală cu șase trepte. În versiunea hibridă, SUV-ul va putea fi condus în orașe preponderent în regim intelgral sau în hibrid, în timp ce pe autostrăzi motorul cu combustie internă va fi folosit la capacitatea maximă. Sistemul determină automat sistemul ideal de condus, așa că șoferul nu trebuie să selecteze modul de condus.

Noul model Honda CR-V are dimensiuni mai mari decât predecesorul, așa că în interior există spațiu mai mare pentru pasageri, iar pentru Europa există și varianta cu șapte locuri.

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sase − = 1