Honda CR-V, fără motorizare diesel

,

Honda CR-V va ajunge în Europa în acest an, cel mai probabil în lunile de toamnă. Salonul Auto de la Geneva va fi locul în care va fi prezentată noua generație a SUV-ului japonez. Interesant este faptul că pentru prima oară, modelul Honda CR-V, va fi disponibil în Europa fără motorizare diesel. Honda nu a dezvăluit motivele care au condus la această decizie, dar se pare că producătorul japonez dorește să se concetreze pe dezvoltarea altor tehnologii.

Europenii se vor delecta în schimb cu o propulsie hibridă. Sistemul se numește i-MMD și include un motor cu patru cilindri de doi litri și două motoare electrice. Deocamdată, Honda nu a dezvăluit puterea acestora, dar cu siguranță vom afla mai multe la Salonul Auto de la Geneva.

Fanii motoarelor pe benzină există și un propulsor de 1,5 litri, disponibil cu o cutie manuală cu șase trepte. În versiunea hibridă, SUV-ul va putea fi condus în orașe preponderent în regim intelgral sau în hibrid, în timp ce pe autostrăzi motorul cu combustie internă va fi folosit la capacitatea maximă. Sistemul determină automat sistemul ideal de condus, așa că șoferul nu trebuie să selecteze modul de condus.

Noul model Honda CR-V are dimensiuni mai mari decât predecesorul, așa că în interior există spațiu mai mare pentru pasageri, iar pentru Europa există și varianta cu șapte locuri.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


8 + patru =