Gunbus 410: Mare, mai mare şi mai mare

,

Cam ăsta ar putea fi moto-ul după care Leonhardt Gunbus 410 a fost construit.

Cu o lungime de 3.470 mm şi o greutate de 650 kg, cu siguranţă reprezintă cea mai mare motocicletă funcţională din lume. Clemens F. Leonhardt se numeşte germanul care a construit-o, acesta susţinând că motocicleta este legală şi, de asemenea, perfect funcţională. El îşi descrie creaţia drept „combinaţia perfectă între un potenţial extraordinar de performanţă şi un design bine echilibrat”, iar în viitorul apropiat, susține acesta, modelul va intra în producţie, într-o serie limitată, la preţul de 350.000 de dolari.

Indicativul 410 se referă la faptul că motorul, un V-twin pe injecţie, are o capacitate de 410 inci cubi, adică 6.728 cmc, care produc nu mai puţin de 350 CP şi un cuplu imens de 691 Nm, transmisia având teri raporturi plus marşarier. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Anvelopele montate pe motocicletă sunt la fel de impresionante, măsurând nu mai puţin de 38 inci pe faţă şi 42 inci pe spate. Ca opţionale, Leonhardt lucrează la un ataş la fel de uriaş, ce va fi gata până în momentul intrării motocicletei pe linia de producţie.

De la crearea acestei motociclete, un singur lucru putem spune cu siguranţă, şi anume că termeni precum dimensiunea şi performanţa au primit un sens complet diferit.

Foto: Leonhardt Gunbus

10 greșeli pe care să NU le faci când ești pasager pe motocicletă

Model aniversar Harley Davidson – XG750R

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sase + 7 =