Frumoasele și bestiile

,

O femeie frumoasă și o motocicletă reprezintă o combinație la care puțini pot rezista. Evident, filmele și emisiunile TV adoră să exploateze motivul „hot biker girl”.

În realitate, o mulțime de doamne ar putea arăta grozav în aceste ipostaze, dacă ar iubi motoarele. Jessica Alba, Megan Fox și Milla Jovovich au folosit motocicletele destul de intens pentru emisiunile și filmele lor TV. Cu toate acestea, în viața reală, niciuna dintre ele nu umblă cu adevărat cu motocicleta, preferând în schimb mașinile obișnuite.

Cu toate acestea, unele doamne sunt într-adevăr fane ale frumuseților pe două roți. În câteva cazuri, actrițele sau chiar modelele au fost văzute folosind motocicletele lor destul de des. Unele dintre aceste domnișoare și-au lăsat dragostea să se estompeze cu vârsta, dar altele sunt la fel de pasionate și în prezent. Iată câteva frumuseți celebre și motocicletele lor scumpe pentru a arăta de ce această combinație de frumusețe și metal nu se demodează niciodată.

Angelina Jolie

Azi este cunoscută ca o mamă bună și apreciată pentru eforturile sale umanitare. Cu toate acestea, în tinerețe, Angelina Jolie a fost unul dintre „copiii sălbatici” de la Hollywood. Acțiunile sale rebele i-au umbrit deseori talentul, așa că nu este de mirare că Jolie a fost și este pasionată de motociclete. Ea și-a arătat abilitățile de motociclist în Tomb Raider și Salt și le va folosi și în câteva călătorii frumoase. Ea și Brad Pitt au împărțit o motocicletă unică, cu două locuri, pentru a face o croazieră în Cambodgia și, evident, au fost o țintă pentru paparazzi. De asemenea, într-o călătorie în India, Jolie și-a petrecut majoritatea timpului pe motor iar Pitt a i-a dăruit cu un MV roșu Agusta. Pasiunea ei pentru motociclete a fost lăsată deoparte pentru a se concentra pe creșterea familiei sale, totuși Angelina Jolie poate încă să se urce pe motor și să arate uimitor.

Rihanna

Aspectul ei uimitor de exotic combinat cu vocea senzațională, au făcut-o pe Rihanna o vedetă cunoscută în întreaga lume. În 2017, Rihanna și-a deschis spectacolul Fenty x Puma în Săptămâna modei de la New York, intrând cu o motocicletă de motocross în sală. Apoi a stat în mijlocul motocicliștilor care făceau cascadorii chiar în fața mulțimii, înainte ca linia ei de modă tematică pe motocicletă să fie prezentată. Asta dovedește cât de mult iubește Rihanna aceste motoare și a dovedit asta folosindu-le destul de mult, în diferitele ei videoclipuri muzicale. De fapt, nu conduce atât cât își dorește, din cauza unor considerente de asigurare, totuși își alocă o perioadă serioasă de călătorii cu prietenii, pentru a-i păstra pe paparazzi fericiți. Spectacolul de modă ilustrează în mod singur cum Rihanna își demonstrează iubirea pentru motociclete.

Pamela Anderson

Fosta stea din Baywatch s-ar putea să încetinească puțin ritmul, dar la 51 de ani, ea este încă o apariție fierbinte. Anderson este cunoscută pentru unele relații intense cu Tommy Lee, Kid Rock și alții, cât și pentru faptul că a fost destul de sălbatică în tinerețe. Filmul din 1996, Barb Wire, a subliniat senzualitatea lui Anderson, îmbrăcată în piele, călare pe motocicletă. Într-adevăr, Pamela este încă un motociclist avid de senzații tari, deținând cândva un Honda Valkyrie Rune din 2004. De asemenea, ea poate fi văzută pe o motocicletă într-un videoclip muzical din Rusia, cu Kid Rock.

A făcut, de asemenea, campanii pentru condus responsabil. Pamela Anderson rămâne o divă sexy, indiferent dacă poartă costum de baie sau geacă de piele.

Pink

Starul rock cunoscut sub numele de Pink este renumit pentru un stil destul de sălbatic. Asta se vede, de la tatuajele ei multiple la spectacole fantastice din concerte. Deci nu este de mirare că este și un motociclist serios. S-a lăudat online că „unor fete le plac diamantele, mie îmi plac metalele grele, fibra de carbon și cromul.” A apărut odată pe Punk’d, când Ashton Kutcher a făcut-o să creadă că era pe cale să fie reținută pentru că a cumpărat o motocicletă furată. Pink împarte această pasiune cu soțul Corey Hart și împeună dețin mai multe motociclete. De fapt, ca un „cadou” pentru cel de-al doilea copil, Hart i-a oferit lui Pink un motor Cherokee pe care l-a construit el însuși și cu care îi place să se laude. Este, de asemenea, mândra proprietară a unui Triumph Bonneville T100 și a unui Harley-Davidson Sportster XL Iron 883N. Maternitatea nu a schimbat-o prea mult, iar Pink este un „tip de motociclist rocker” adevărat din toate punctele de vedere.

Tricia Helfer

Născută în Canada, Tricia Helfer s-a făcut cunoscută, în mare parte, ca Cylon numărul șase pe Battlestar Galactica. Arătând uimitor în ținute strâmte, Helfer a apărut, de asemenea, ca diverse versiuni ale Cylonului și a devenit un icon pentru fanii genului științifico-fantastic. De atunci, a continuat o carieră TV de succes în numeroase seriale precum Dark Blue, Killer Women și Lucifer. Helfer este un uriaș fan al motocicletelor, căruia îi place să își arate „bijuteriile”. Printre acestea se numără un Wide Glide, un Sportster și un Rocker C. Helfer este bună prietenă cu co-starul BSG, Katee Sackhoff și participă adesea împreună la curse de motociclete. Au vrut să facă un film despre surorile Van Bruen și au recreat drumeția de 2.500 de mile din LA până în New Orleans a acestora.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sapte + 8 =