Ford Puma – extindere de gamă

,

Ford Puma își lărgește gama cu un motor diesel, o transmisie automata și un nou nivel de echipare. Spre sfârșitul anului este așteptată și o variantă Ford Performance.

Noul model fabricat la Craiova își completează gama de variante disponibile cu motorizarea diesel EcoBlue de 1,5 litri (120 CP), cu transmisia automată cu dublu ambreiaj (7 trepte) și cu varianta de echipare de top ST-Line Vignale.
Clienții pot opta acum pentru un model Ford Puma cu motorizare diesel EcoBlue de 1,5 litri, 120 CP și transmisie manuală cu șase trepte. Consumului de 4.5 litri / 100 km în regim WLTP îi corespunde o valoare a emisiilor de CO2 de 118 g/ km, ceea ce face ca acest model să fie unul economic mai ales la drum lung.
O nouă transmisie automată cu șapte trepte de viteză este disponibilă pentru motorul pe benzină 1.0 EcoBoost de 125 CP.  Numărul mai mare de rapoarte și tehnologia cu dublu ambreiaj contribuie la optimizarea consumului de combustibil. Emisiile de CO2 pornesc de la 137 g / km iar consumul de la 6,0 l / 100 km (WLTP).
Realizat pe baza oferită de varianta sportivă ST-Line, nivelul de echipare ST-Line Vignale oferă un plus de stil și de echipări premium. În afara elementelor de caroserie cu design personalizat (grilă motor din aluminiu satinat, grilă inferioară de culoare neagră, partea inferioară a spoilerului vopsită în culoarea caroseriei, spoiler spate de dimensiuni mari), echiparea standard a fost revizuită. ST-Line Vignale dispune de faruri LED, scaune cu tapițerie din piele Windsor, volan îmbrăcat în piele Manacor, sistem de sunet premium B&O și sistem Ford KeyFree.
Gama extinsă Ford Puma este disponibilă pentru comenzi la dealerii autorizați Ford din România.
La începutul acestei luni, Ford a anunțat că un nou model Ford Performance, Puma ST, se va alătura gamei la sfârșitul acestui an.

Foto: Ford

TEST: Ford Puma – Frumusețe și tehnologie

Ford Puma ST: SUV-ul fabricat la Craiova va primi o versiune performantă

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


× doi = 6