Fiat 500, coafat cu 75.000 de lire sterline

,

Ras, tuns şi frezat? Nu este cazul acestui Fiat 500 care a fost acoperit cu o sută de kilograme de păr uman. Năstruşnica idee îi aparţine unui designer italian.

fiat 500 (8)Maria Lucia Mugno a cumpărat părul cu 75.000 de lire sterline şi i-au trebuit 20 de zile ca să-şi ducă planul la bun sfârşit. A durat ceva timp, dar rezultatul este spectaculos. Înainte să fie pus pe maşină, părul a fost spălat, foarte bine uscat, dezinfectat şi chiar vopsit.

fiat 500 (4)

Această schimbare de look a ajutat maşina să ajungă în Cartea Recordurilor. Nu o dată, ci de două ori. Prima oară în anul 2010, iar a doua oară în 2014 după ce a primit şi o pălărie confecţionată tot din păr uman.

fiat 500 (1)Chiar dacă are peste o sută de kilograme de păr, micuţul Fiat 500 se poate deplasa fără probleme pe drumurile publice. Cel mai des poate fi văzut la televizor, Fiatul fiind expus într-o emisiune tv de mare succes. Maşina va fi scoasă la licitaţie, iar casa care se ocupă de această operaţiune a anunţat că preţul de pornire este de 100.000 de lire sterline. Cumpărătorii sunt anunţaţi că maşina funcţionează impecabil, dar au fost avertizaţi că nu este bine să o scoată la plimbare atunci când plouă. „Dacă nu aveți o umbrelă, nu ar fi bine să mergeți cu părul ud” a spus unul dintre fanii mașinuței.

fiat 500 (2)fiat 500 (6)

Sursă foto

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


+ 3 = opt