Ediție specială pentru supercarul McLaren 720S

,

McLaren a creat o serie limitată a modelului 720S pentru celebrarea victoriei din cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1995.

În 1995, McLaren reușea să câștige cursa de 24 de ore de la Le Mans cu ajutorul modelului F1 GTR. Echipajul format din JJ Lehto, Yannick Dalmas și Masanori Sekiya aducea victoria în cea mai celebră cursă de anduranță din lume.

Pentru a aniversa acest moment special, McLaren propune o ediție specială a modelului 720S. Numit McLaren 720S Le Mans, modelul va fi fabricat într-o serie limitată la doar 50 de exemplare. Doar 16 unități vor fi destinate pieței europene.

Clienții pot alege dintre două nuanțe pentru caroserie: McLaren Orange sau Sarthe Grey. Exemplarele vor purta un logo special McLaren 25 Anniversary Le Mans, iar personalizările mai includ accesorii din fibră de carbon, priză de aer amplasată pe plafon și jante cu cinci spițe, toate fiind inspirate de cele folosite pe modelul McLaren F1 GTR.

La interior folosește tapițerie din piele Alcantara în McLaren Orange sau Dove Grey, iar scaunele sport din fibră de carbon sunt oferite standard.

Ediția specială folosește motorul V8 turbo de 4.0 litri amplasat central ce oferă 720 CP. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 2.9 secunde, iar de la 0 la 200 km/oră are nevoie de 7.8 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsa este de 341 km/oră.

Prețul pentru un exemplar al modelului McLaren 720S Le Mans este de 254.500 lire sterline. Primele livrări vor avea loc în luna septembrie.

Foto: McLaren

McLaren GT: Interiorul – între artă și tehnologie

McLaren pregătește un succesor pentru P1. Află cât mai avem de așteptat

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sapte − = 2