Dacia Duster Coupe, primele imagini

,

Dacia Duster Coupe. Peste puțin timp ne vom bucura de acest model. Noua Dacia va fi lansată în Rusia, la Salonul Auto de la Moscova. Dacia Duster Coupe va păstra sigla Dacia în Europa, dar în America de Sud și anumite zone din Africa va fi vândută sub numele Renault.

„La Salonul Auto Moscova 2018, Renault va prezenta în premieră mondială un concept, un crossover de segment C. Rusia va fi prima țară în care va fi vândut acest model. Noul vehicul va fi o adevărată revelatie pentru piața rusă de SUV-uri, întărind pozitia de lider a Renault în Rusia, pe acest promițător segment care crește rapid. (…). Rusia va fi prima țară în care va începe producția noului model global. Producția noului crossover va fi demarată la uzina Renault din Moscova, care a fost selectată ca prima facilitate industrială pentru noul SUV global de segment C“, se anunță într-un comunicat de presă.

Lansarea Dacia Duster Coupe va avea loc în luna august a anului 2018. Francezii au publicat o primă fotografie a noului model. Aceasta nu a oferit prea multe detalii și a avut rolul de mări suspansul.

Au apărut, însă, o mulțime de imagini „spion” din care se pot afla mai multe amănune despre noul model. Fotografiile au fost realizate în trafic, al testele cu noul Dacia Duster Coupe.

Jurnaliștii de la publicația Challenges au scris că acest SUV va avea cam aceleași dimensiuni cu Dacia Duster, o lungime de aproximativ 4,30 metri, dar va fi puțin mai scump și va costa undeva între 20.000-22.000 de euro. Se spune că Dacia Duster Coupe va semăna destul de mult cu BMW X4.

„Vom propune un nou SUV compact bazat pe platforma Dacia Duster, de aceeași talie, dar poziționat diferit” a explicat Bruno Ancelin, vicepreședinte Renault-responsabil de planificare produs. Planul cu Dacia Duster Coupe este foarte ambițios. Producătorul își propune să vândă 300.000 de unități pe an. Această versiune a SUV-ului Duster ar trebui să ajute marca să vândă în total două milioane de unități în anul 2022, cu 500.000 de unități mai mult decât în anul 2017.


SURSA FOTO: PAULTAN ORG

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE

Dacia Duster – Evoluţia

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


9 × = douazeci sapte