Clienții Skoda își pot rezerva online modelul preferat

,

Skoda România a lansat o platformă online pentru rezervarea mașinilor disponibile pe stoc. Rezervarea se face contra unui avans de 100 euro.

Skoda România a lansat noua platformă de rezervări online. Platforma este disponibila la www.skoda.ro/rezervari-online și permite clienților să își rezerve modelul preferat contra unui avans de 100 euro.După rezervare, procesul propriu-zis de vânzare este preluat de către distribuitorul selectat de cumpărător și va fi finalizat sub îndrumarea acestuia. Mașina va fi livrată la showroom-ul ales și va putea fi ridicată în cel mai scurt timp. Toate modelele beneficiază de livrare imediată, din stoc.
Pentru anularea rezervării, clientul poate completa formularul digital, sau poate alege anularea prin trimiterea unui email la adresa rezervari-skoda@porsche.ro în care să specifice codul de rezervare.
Pentru a veni în întâmpinarea clienților, Skoda România a creat un material video care oferă o perspectivă de ansamblu asupra procesului de rezervare.


Prezentarea platformei online coincide cu un alt moment important din istoria mărcii Skoda: 2020 este un an aniversar important, producătorul ceh sărbătorind 125 de ani de la înființare și 115 ani de la lansarea producției de automobile. Mai mult, anul acesta marchează aniversări pentru mai multe modele de importanță istorică pentru marcă. Anul 2020 reprezintă în același timp și începutul unei noi ere pentru producătorul auto, acesta fiind anul în care Skoda va prezenta pentru prima dată modelul Enyaq, primul SUV 100% electric al mărcii.
Sisteme similare de rezervare a modelelor noi au fost lansate de către Dacia, Renault, Opel și Volkswagen.

Foto: Skoda

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


4 − = doi