Cel mai scump SUV

,

Cel mai scump SUV din lume! Poți să spui asta cu glas tare și să te simți tare mândru? Pentru cei de la Mercedes nu este deloc o problemă…

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet ;*Kraftstoffverbrauch kombiniert: 17,0 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert: 397 g/km Mercedes-Maybach G 650 Landaulet; *Fuel consumption combined: 17.0 l/100 km, CO2 emissions combined: 397 g/kmCel mai scump SUV din lume a fost expus la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de un Mercedes-Maybach G-Class 650. Prețul lui este 500.000 de dolari. Mercedes Benz și-a propus cu acest model să câștige popularitate pe piața mașinilor ultra-luxoase de teren.

Cel mai scump SUV (3)Noul SUV va fi produs în 99 de exemplare și oferă, cum se putea altfel, condiții de lux. „Îndeplinește cele mai aspre cereri pe piața de lux” a spus Gunner Guethenke, cel care conduce divizia de SUV-uri de la Mercedes.Cel mai scump SUV (1)Mașina are acoperiș retractabil, scaune cu masaj, masa de picnic și suporturi de pahare ce pot fi reglate să mențină băuturile la temperatura. Și asta nu este tot. Două măsuțe pliabile pot fi folosite ca suport de scris sau ca spațiu de depozitare a tabletelor. Noul SUV este dotat cu un motor V12 ce oferă 630 CP.

GENEVA MOTOR SHOW

Sursa foto 1: www.motortrend.com

Sursa foto 2: www.topspeed.com

Sursa foto 3: www. benzinsider.com

Sursa foto 4: www.bloomberg.com

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


+ 4 = opt