Cel mai scump avion din lume

,

Cel mai scump avion din lume a fost prezentat la Middle East Business Avioation Association Show Dubai. A fost construit, cum altfel, de compania Boeing. Producătorul american propune cel mai scump avion de lume pentru pasageri, iar prețul lui ajunge la aproape 400 de milioane de dolari.

Noua bijuterie se numește Boeing BBJ 777X și oferă confortul unei vile luxoase. Pasagerii au la dispoziție un living, cinci dormitoare luxoase, bucătărie, mai multe băi și chiar câteva spații pentru a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Clienții noștri exclusiviști vor să călătorească în cel mai mare confort și într-un spațiu generos. Noul BBJ 777X va fi capabil să facă acest lucru la standarde care nu au mai fost atinse”, a explicat Grex Laxton, șeful diviziei business.

Compania care produce BBJ nu vinde prea multe avioane. Până acum s-au primit doar 261 de comenzi, dar produsele lor sunt adevărate opere de artă. Cel mai scump avion se află în aceste momente în teste, la fabrica din Washington, și va intra în acțiune din anul 2020. Aeronava are o autonomie de 21.000 de kilometri și va putea traversa jumătate de glob fără escală. Așa că cei care doresc se vor deplasa de la Sydney la Londra sau de la Seattle până în Dubai fără să se oprească. Compania a anunțat cu ocazia târgului că modelul de linie 747 jumbo jet va fi înlocuit cu 777X.

Și pentru că tot vorbim de avioane de lux să vizităm puțin și aeronava starului Lionel Messi, construită în Argentina la indicațiile starului naționalei sud-americane. Messi are o familie numeroasă (n.r. Thiago, Ciro și Mateo se numesc cei trei copii) și și-a dorit un avion care să găzduiască 16 persoane. Găsim aici un living, două băi, dar și mai multe dormitoare în care au fost montate opt paturi. Aeronava este inscripționată cu celebrul număr 10 pe care îl găsim pe tricoul de joc al vedetei echipei FC Barcelona.

 

Publicat în Știri.

Autor

Home Page

Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


2 + cinci =