Cel mai puternic Lamborghini… LEGO

,

Look demențial și putere pe măsură. 3.696 de piese LEGO recrează, la scara 1:8, supercarul hibrid Lamborghini Sian FKP 37.

Modelul creat de LEGO Technic în parteneriat cu Automobili Lamborghini măsoară 13 cm înălțime, 60 cm lungime și 25 cm lățime, iar culoarea verde-lime este identică celei disponibile pentru modelul original, precum și jantele aurii. Dar acestea nu sunt cele mai uimitoare caracteristici ale supercarului creat de LEGO Technic. Multe detalii ale futuristului model Sian FKP 37, prezentat la salonul auto de la Frankfurt din 2019, au fost reproduse fidel, la scară redusă. Astfel, acesta dispune de o replică exactă a motorului V12, spoiler spate, suspensii față și spate și un volan cu logoul Lamborghini. Portierele sunt cu deschidere pe verticală, iar interiorul redă fidel habitaclul modelului original. Are inclusiv transmisie secvențială, cu 8 trepte.

Proprietarii modelului Sian LEGO pot chiar să îi deschidă capota și vor găsi o geantă elegentă pentru weekend, bineînțeles la scară redusă, împreună cu un număr unic ce deblochează un conținut special. LEGO vine în ajutorul pasionaților care vor construi acest model, punând la dispoziția lor, în instrucțiuni, un cod QR care odată accesat dezvăluie o serie de videoclipuri exclusive despre crearea acestui model deosebit.

Nici cutia în care vine „jucăria” nu este mai prejos, ci poartă semnătura de design și culorile lui Lamborghini Sian FKP 37.

„Piesa LEGO reprezintă un simbol, exact așa cum este și un supercar Lamborghini”, a spus Stefano Domenicali, președinte și CEO al Automobili Lamborghini. „Amândouă urmăresc atingerea perfecțiunii designului prin cercetare și dezvoltare constantă, creează emoții cu fiecare interacțiune și sunt apreciate de generații întregi. Fiecare supercar Lamborghini este unic datorită programului nostru de personalizare Ad Personam și stilului specific de conducere al fiecărui proprietar, la fel cum piesele LEGO oferă constructorilor de toate vârstele posibilități infinite de creare. Această replică excepțională a lui Lamborghini Sián FKP 37 de la LEGO Group prezintă o experiență nouă de construcție atât pentru fanii supercarurilor, cât și pentru pasionații de LEGO, iar Lamborghini este onorat să împărtășească această oportunitate cu Grupul LEGO. ”

Vorbind despre designul vizionar, Niels. B. Christiansen, CEO LEGO Group, a declarat: „Acest nou model înglobează excelența din ADN-ul atât al Automobili Lamborghini cât și al LEGO Group. Atât modelul las scara 1:8, cât și dezvăluirea în sine a acestuia reprezintă inovația ce caracterizează echipele incredibil de talente ale celor doi parteneri. LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 este dovada că, prin intermediul LEGO Technic, poți construi orice îți dorește inima. Abia aștept să construiesc această replică autentică a acestui supercarfuturist.”

Lamborghini Sian FKP 37 LEGO Technic va fi disponibil începând cu 1 iunie în magazinele LEGO și pe site-ul lor (LEGO.com/Technic-Lamborghini-Sian) și, de la 1 august la mai mulți distribuitori din întreaga lume.

Mașinuţele Lego

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


5 − = patru