Ce completezi în declarația pe propria răspundere când mergi la ITP

,

Conform recomandărilor reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”.

Toate reprezentanțele Registrului Auto Român din țară au fost dezinfectate cu substanțe profesionale și autorizate pentru limitarea răspândirii COVID-19. Dezinfecția s-a efectuat în toate spațiile în care au acces clienții, dar și în zonele administrative și de birouri.

În această perioadă, reprezentanțele Registrului Auto Român din întreaga țară funcționează în condiții normale și conform programului obișnuit.

RAR a stabilit reguli speciale de comportament în toate reprezentanțele, iar mesajele informative sunt afișate în locuri vizibile pentru clienți. Vă rugăm să le respectați cu strictețe!!!

Instituția limitează interacțiunea dintre clienți și reprezentanții RAR, autovehiculele sunt preluate de ingineri, iar la casierie aveți posibilitatea de a achita prestația cu cardul bancar.

ITP rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței în trafic.

Extinderea valabilității certificatelor de atestare ale inspectorilor ITP și ale conducătorilor de ateliere auto

Sistem de înregistrare video obligatoriu pentru staţiile de ITP

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


× unu = 6