Care este cea mai bună mașină pentru cel mai bun prieten al omului?

,

Toți posesorii de câini își doresc cele mai bune condiții pentru prietenii lor patrupezi. Acest lucru este valabil și pentru momentele în care călătoresc cu mașina.

Site-ul Outdoor Dog World, dedicat aventurilor în aer liber și, bineînțeles, câinilor, și-a întrebat cititorii care este cea mai bună mașină pentru cățelul lor. Au primit peste 300 de răspunsuri care au avut în vedere mai multe calități ale mașinilor menționate, după cum urmează:
Rezistența
Câinii pot să zgârie cu ghearele materialele din interiorul automobilului, așadar acestea trebuie să fie suficient de rezistente.

Cât de ușor se curăță
Deseori câinii salivează și intră în mașină cu praf sau chiar noroi pe blăniță și atunci, tapițeria cea mai potrivită este cea din vinil, urmată de piele și abia la final de cea textilă, care se murdărește cel mai ușor și se curăță greu. Poate fi avută în vedere chiar și achiziționarea unui scaun special pentru patrupezi.
Mărimea
Este un aspect important de care trebuie să țină cont posesorul unui câine, mai ales când acesta este de talie mare. Mărimea contează foarte mult deoarece toți membrii familiei trebuie să aibă un loc confortabil în automobil, inclusiv cățelul!
Confortul
În general, dacă stăpânul se simte confortabil și temperatura este în regulă pentru el, atunci și cățelul se va simți bine. Aici contează mult și particularitățile și sensibilitățile fiecărei rase de câine în parte, pe care stăpânul cu siguranță le cunoaște.

Și iată rezultatele obținute:

Alte modele menționate de utilizatorii site-ului sunt:

Model / Voturi
Toyota FJ Cruiser / 9
Ford F-150 / 8
Chevy Tahoe / 6
Honda Fit / 5
Jeep Renegade / 5
Mazda CX5 / 5
Ford Explorer / 4
Jeep Liberty / 3
Jeep Compass / 2

Sursa: Outdoor Dog World

Mașină pentru căței

Atenție! Câine la bord!

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


sase × 3 =