BMW X2, inovație pe două roți

,

BMW X2 (8)

BMW X2 nu este un automobil. Vorbim aici de o trotinetă electrică botezată pompos BMW Motorrad X2 City.O să întrebați dacă BMW are experiență în acest domeniu?  Dacă ne uităm în arhive aflăm că cei de la BMW produc mașini din anul 1929, motociclete din anul 1923, iar în ceea ce privește bicicletele au o istorie de aproape 70 de ani. Se pare că ne putem baza pe ce ne propun ei :).

BMW X2 (4)

BMW Motorrad X2 City este ușoară, compactă, elegantă și poate fi o soluție ideală în mediul urban, la orice oră… indiferent de trafic. Are 20 de kilograme și este concepută cu un sistem care o ajută să nu ocupe prea mult spațiu în metrou, autobuz sau automobil. Noua trotinetă are o autonomie de aproape 35 de kilometri, iar viteza maximă este de 25 km/h. Pe ghidon sunt cinci opțiuni când vorbim de viteză. Cei mai precauți pot opta pentru 8 km/h, iar cei care se grăbesc sau își doresc o călătorie plină de adrenalină, pot ajunge la 25 de km/h. Este important de știut că motorul electric se activează la 6 km/h și poate fi dezactivat în orice moment, trotineta devenind astfel și un prieten de nădejde pentru cei care își doresc mai mult sport.

BMW X2 (1)

Bateria se încarcă, la o priză de uz casnic, în aproximativ două ore și jumătate. O conexiune micro-USB, integrată în unitatea de afișare, ne ajută se încărcăm bateria telefonului în timpul călătoriei. Trotineta va costa aproape 2500 de euro și va fi scoasă la vânzare în luna decembrie a acestui an. Tricicleta se va vinde prin anumiți comercianți de biciclete. Aceștia se vor ocupa de vânzare, dar și de service și garanție.

BMW X2 (1)

 

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


× noua = 54