BMW iX3, autonomie de 440 de kilometri

,

BMW iX3 va fi lansat în anul 2020. BMW X3 devine astfel primul model al brand-ului german care va putea fi comandat cu propulsie convențională, dar și în versiunea electrică. BMW iX3 va avea o autonomie de 440 de kilometri, iar bateria ce îl va echipa va avea și un al doilea ciclu de viață.

BMW iX3. Așteptarea a luat sfârșit. SUV-ul va fi lansat în câteva luni, iar iubitorii mărcii au făcut deja primele rezervări. BMW iX3 este echipat cu tehnologia BMW eDrive, aflată la cea de-a cincea generație. Versiunea electrică va avea o autonomie de 440 de kilometri, atunci când echipată cu bateria de 74 kWh.

Bateria este amplasată într-o poziție plană pe podea, pentru eficientizarea spațiului. Foarte interesant este faptul că această baterie va avea un al doilea ciclu de viață, jucând rolul unei baterii staționare.
Motorul lui BMW iX3 dezvoltă 286 de CP și un cuplu de 400 Nm. Acest model poate fi deja comandat în Norvegia, o țară cu o infrastructură dezvoltată la capitolul „încărcarea autovehiculelor”.

BMW iX3 va intra curând în producție la uzina BMW din China- orașul Shenyang. Grupul german intenționează să trimită pe piață 25 de modele electrificate până în anul 2023. BMW iX3, BMW iNext și BMW i4 sunt modele care deschid ofensiva pe această piață unde concurența este foarte mare.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


3 × sapte =