Battle of the Kings 2020

,

Battle of the Kings este competiția la care pot participa cu proiecte custom toți dealerii mărcii americane din toată lumea.

Proiectele trebuie să aibă la bază un model din gama Sportster. Nu mai puțin de 10.000 de piese speciale sunt disponibile acum pe piață, oferind astfel posibilitatea de a transforma oricare dintre modele Sportster în ceva unic. De asemenea, trebuie menționat faptul că acest model al producătorului American este cosiderat cel mai customizabil din toată gama HD, comercializarea tuturor acestor elemente custom reprezentând astfel un plus considerabil pentru visteria producătorului. Concret, foarte puține dintre unitățile vândute rămân la stadiul standard livrat de fabrică. Ultima ediție a concursului s-a încheiat la începutul acestei luni, câștigătoarea fiind selectată dintre nu mai puțin de 15 exemplare ajunse în finală în data de 31 martie.

50.000 de voturi au fost exprimate on line de pasionații de motociclete custom, titlul de King of the King revenindu-i astfel proiectului Apex Predator, bazat pe un XR1200 realizat de Oscar Perait, reprezentând dealerul Harley-Davidson din Quertaro, Mexic. Dintre punctele forte ale câștigătorului putem menționa: look-ul foarte agresiv, cu note sportive precum evacuările duble plasate sub șa, semighidoane și discuri de frână dantelate și șaua făcută din piele Alcantara.

Foto: Harley-Davidson

TEST: Harley-Davidson – Rebel cu o nouă cauză

Industria moto, sub presiune – cere amânarea normei Euro 5

Suzuki GSX 1100EF: Înapoi în timp

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


9 × = cincizeci patru