Arnold Schwarzenegger- „Terminator” pe șosea

,

Arnold Schwarzenegger, la volanul unui Hummer. O imagine care nu-i mai surprinde de mult pe americani, pentru că se știe că „Terminator” este un mare fan al acestor spectaculoase vehicule militare. Arnold Schwarzenegger nu conducea însă un Hummer obișnuit, ci un produs special.

Este un vorba de un vehicul electric, primul Hummer „eco”din istorie. Arnold Schwarzenegger a fost fotografiat conducând această mașină pe străzile orașului Santa Monica, trăgând cu nesaț dintr-un trabuc. „Și totuși nu a fost o călătorie cu zero emisii, fumul de țigară a stricat toată povestea”, au glumit jurnaliștii din localitate.

Starul american născut în Austria este cunoscut drept un susținător al ideilor ecologiste, participând la numeroase acțiuni și proiecte care au vizat un mediu mai curat. De cum a câștigat funcția de guvernator al statului California a pornit mai multe proiecte prin care au fost instalate mai multe stații de alimentare cu hidrogen, dar și cu energie electrică. Acum câteva zile a luat cuvântul la un summit, desfășurat în Polonia, în care s-a discutat despre dramaticele schimbări climatice, iar intervenția lui a fost apreciată.

În luna septembrie a anului trecut a fost prezent la deschiderea, în Austria natală, a unei noi fabrici de vehicule electrice a constructorului Kreisel Electric. „Vor face treabă bună în această fabrică și sunt convins că vom zbura curând până la Los Angeles la bordul unui avion electric. Când a fost în Austria a discutat și de transformarea vehiculului său într-un model electric. Operațiunea a costat puțin peste 20.000 de dolari americani.

Arnold Schwarzenegger este primul om din lume care nu lucrează în domeniul militar care și-a cumpărat un Hummer, în anul 1992. Achiziția a fost făcută la doar câteva luni după lansarea filmului Terminator 2: Ziua judecății. Actorul a anunțat zilele trecute că aventura în seria „Terminator” nu s-a terminat și a spus că va juca și în episodul cu numărul șase al acestei serii. Filmul va fi lansat în noimembrie 2019. Arnold are în acest moment 71 de ani și este o persoană foarte respectată în Statele Unite ale Americii.

 

Lasă un răspuns

(*) Obligatoriu. Adresa de e-mail rămâne privată


noua − 3 =